CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

(08/10/2015) - Premsa

El Teatreneu inicia la seva programació familiar

Els espectadors del teatre de la Vila de Gràcia podran gaudir a partir d’aquest mes d’octubre d’una amplia oferta en teatre infantil i familiar durant els caps de setmana. La oferta s’inicia amb dos espectacles nous com són Magia Kids i Heidi

Els espectadors del teatre de la Vila de Gràcia podran gaudir a partir d’aquest mes d’octubre d’una amplia oferta en teatre infantil i familiar durant els caps de setmana. La oferta s’inicia amb dos espectacles nous com són Magia Kids i Heidi. També cal afegir l’èxit d’aquest estiu, Un Musical Innominable, que si bé és cert que no està dissenyat per un públic infantil en exclusiva, és una bona manera de combinar vàries generacions en una mateixa sala. 

L’Espectacle de Màgia que atraparà a petits i grans, Màgia Kids, ens farà oblidar les preocupacions i ens faran passar una estona entretinguda entre pares i nens. El Teatreneu comptarà amb els millors mags infantils per dur a terme aquests espectacles tots els dissabtes a la tarda per poder gaudir en família. Aquest espectacle també incorpora la celebració de l’aniversari de nens entre 5 i 12 anys que podran gaudir, a més de l’espectacle, d’una bonica festa d’aniversari prèvia a la funció i seran els protagonistes de la tarda.  

Pel que fa al segon espectacle de nova creació és el que ens porta la companyia Magatzem d’Ars que ens convida a reviure la mítica història de Heidi, un dels personatges infantils més importants de vàries generacions.

La història és una recreació del personatge de Heidi i el seu avi i ens explica la senzillesa i la llibertat d’aquesta vida. Grans i petits trobaran en aquest espectacle l’al·licient per gaudir en família de la Heidi més tendra i estimada. 

L’espectacle que continua en cartellera és Un musical innominable que neix com una paròdia dels llibres d’en Harry Potter. Tot i que tothom podrà reconèixer perfectament als personatges dels llibres, segurament s’emportaran alguna sorpresa pel que fa a la trama de la història. Aquesta està basada en vàries de les novel·les del nen que va sobreviure, particularment Harry Potter i la pedra filosofal, Harry Potter i el calze de foc, Harry Potter i el misteri del príncep i Harry Potter i les relíquies de la mort. L’humor d’aquest musical està pensat per a tots els públics, pares i mares i fills podran gaudir d’una experiència màgica i musical de la mà de nou actors que donen forma a molts dels personatges de la saga de JK Rowling.

 

 

 

 

 

 

"El buen humor es la cualidad moral que más necesita el mundo" - Bertrand Russell
Josep Gonzalez Diseñador Web Wordpress