CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Durada:
80 minuts
Idioma:
Castellano
Públic:
Adults
Estil:
Comèdia, Humor, Teatre
Casa rural con encanto

NOVETAT

 

http://www.teatreneu.com/img/global/bt-compra.gif  

 

Després de la sobtada mort del seu espòs, Rosita decideix reunir-se amb les seves dues filles per passar un cap de setmana en Sahún, un petit poble del Pirineu Aragonès.

Malgrat la mala relació de les germanes, les dues acudeixen finalment a la crida de la seva mare per animar-la i aconseguir treure-la de la depressió en la qual està sumida. No obstant això, cap d'elles sospita que en realitat Rosita té alguna cosa que comunicar-los que no les deixarà indiferents.

Secrets de família, velles picabaralles i episodis del passat serviran per tornar a unir a les tres protagonistes en un cap de setmana absurd en el qual qualsevol cosa pot ocórrer.

Casa rural con encanto és una comèdia de l'il·licità Tomás Ferrando que convida a somriure abans situacions adverses de la vida i que reflecteix les manques d'una família adinerada en la qual ningú troba el seu lloc. 

18,00 €OFERTA CLUB10,00 €
20:30h
01/03/2018
Dijous
Despeses de gestió 1.5€ incl.
18,00 €OFERTA CLUB10,00 €
20:30h
08/03/2018
Dijous
Despeses de gestió 1.5€ incl.
18,00 €OFERTA CLUB10,00 €
20:30h
15/03/2018
Dijous
Despeses de gestió 1.5€ incl.
CANVI DE DATACanvi data CANVI D’HORACanvi hora CANVI DE SALACanvi sala NOVA FUNCIÓNova funció FUNCIÓ ANUL·LADAFunció anul·lada ENTRADES EXHAURIDESLocalitats exhaurides OFERTA CLUBOferta Club Teatreneu

 

 

Vols afegir un comentari?

 

"La capacidad de reír juntos es el amor" - Francoise Sagan
Josep Gonzalez Desenvolupament web i comunicacio