CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes
Actualment tenim un total de 19 espectacles programats!

Ordre
Veure Estil Públic
Veure només els espectacles en OFERTA del "Club Teatreneu"
Aquest estiu si ets a Barcelona, deixa´t sorprendre amb un Impro Show ben fresquet !!
ÚNIQUES FUNCIONS
22€, des de 13,50€
Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.
22€, des de 13.50€
PLANETA IMPRO vuelven para sorprendernos con una versión especial: IMPRO SHOW – Especial SINGLES Night! Eres single? Tienes un amigo single? Olvídate de las citas a ciegas y vive una experiencia divertida y original con un encuentro improvisado en IMPRO SHOW! Como siempre, vosotros sois los protagonistas del espectáculo, y…
PROPERAMENT
22€, des de 13.50€
Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.
24€, des de 11.50€
Crearem en directe històries d’intriga, suspens, terror, assassinats, monstres sorprenents i zombies una mica xiflats, en un espectacle que té una única finalitat... morir-se de riure!.
22€, des de 13.50€

 

"La risa es una emoción nacida de la súbita reducción a la nada de una inmensa espectativa" - Kant
Josep Gonzalez Desenvolupament web i comunicacio