CatalàCastellano

Segueix-nos:

Estil:
Públic:

Xavier Fàbregas
Del Mig
Cafè TeatreL'escenari Les golfes

Des de fa 20 anys el Teatreneu treballa per a la difusió de les arts escèniques a la nostra ciutat. Després de 13 anys programant d’una forma convencional, El Teatreneu va iniciar un canvi radical que l’ha portat a ser un dels teatres més populars de la ciutat. Un canvi radical en la fisonomia de l’espai, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal·lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Un nou teatre multisales amb multiprogramació. Tota una revolució al sector.

D’aquesta manera el Teatreneu pot oferir més de 30 espectacles diferents a la setmana, obrint-se a totes les arts escèniques i encabint totes les arts parateatrals.

Al Teatreneu hi trobareu de forma estable espectacles de teatre, improvisació, monòlegs, màgia, varietats, dansa, música i teatre familiar.

Teatreneu va més enllà que qualsevol teatre convencional. Amb la seva innovadora proposta vol acostar a tots els públics el món del teatre i cada setmana esdevé punt de trobada de milers d’espectadors que aposten per una nova manera de gaudir del teatre amb preus raonables i qualitat.

L’altre compromís del Teatreneu és el d’oferir un lloc als creadors i artistes, una democratització de la producció on la qualitat dels muntatges es sobreposa a les exigències econòmiques dels circuits convencionals. Un escenari on trobareu les primeres figures de l’escena i els nous valors emergents.

El Teatreneu manté obertes les seves portes tots els dies de la setmana, tots els mesos de l’any, amb més de 1.300 funcions programades per a tu.

 

Comença la funció!

 

"Cualquier hecho o idea puede ser vulgarizado y presentado a la luz de lo absurdo" - Dostoyevski
Josep Gonzalez Diseñador Web Wordpress