Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Comedia
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

Las Experiencias de un Tarado Espiritual

Te imaginas a Jesucristo vendiendo tablas de paddle surf y siendo un influencer en Twich, o a Fidel Castro de maestro espiritual y estrella del Reggaeton?

Nacido al revés

Es la historia de un joven de un pueblo de Murcia que decide dar el salto a la gran ciudad de Barcelona

Erase una vez los 80 - Jorge Santini

Érase una vez los 80, es un monólogo, donde Jorge Santini repasará cómo se vivió esa década mágica, desde la infancia hasta la adolescencia.

Adict@s al móvil

Estamos adict@s al móvil y Borja Nicolau te propone la mejor terapia de desintoxicación: una hora de humor para reírnos juntos de las cosas que vivimos en el día a día con la pantallita.

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!

Magias para normales

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Impro Show Lovers

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.

Magia a la Carta

“Magia a la Carta” es un espectáculo en el que podrás difrutar de la mejor magia de cerca a tan solo escasos centímetros de tus ojos.

La llibreria màgica

El senyor Ramon, propietari d´una centenària llibreria, s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin. Però la pacífica activitat es veurà afectada per l’arribada de la Marta, una cartera molt especial, amb un paquet màgic.

AGENCIA MATRIMONIAL: 7D AMOR

Un grup de dones busca parella en un “speed dating”. Totes elles amb un únic objectiu: sortir acompanyades avui de la sala.

[DES]ENCUENTROS

Un match en Tinder, el consuelo de un amigo, conflictos para pagar una cuenta, las dificultades de una madre soltera, la magia del verano, una relacio?n to?xica, un reencuentro...

Impro Show Music

Impro Music Show és l?espectacle més sonor de Planeta Impro. Una variant musical completament nova que suposa un repte per a tothom.