Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Comedia
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

Cita loca

La primera cita, el primer encuentro, mantiene una tensión y expectativas muy atractivas para el ojo ajeno, para el espectador…

3 VATERS 3

Es una comèdia on els actors es veuen en una situació en la qual ens podríem trobar qualsevol de nosaltres: ?quedar-se atrapat en un vàter públic?. Però... que passaria si això ens passa juntament amb més persones? Si no estem sols? Com ho gestionaríem?

Autónomos

En esta obra Ismael Galán interpreta el papel de 3 personajes autónomos, un repartidor, un camarero y un artista. Y aunque desempeñan un trabajo distinto, casualmente ninguno de los 3 han enfermado desde que se dieron de alta.

David Armentano presenta No limits

?No Limits? es un show de Mentalismo Emocional, de la mano de uno de los mentalistas más jóvenes del país: David Armentano.

[DES]ENCUENTROS

Un match en Tinder, el consuelo de un amigo, conflictos para pagar una cuenta, las dificultades de una madre soltera, la magia del verano, una relacio?n to?xica, un reencuentro...

El Visionario - Borja Nicolau

Borja Nicolau es EL VISIONARIO. El joven que sintió que 2020 era el momento de dejar su trabajo estable en una multinacional y apostarlo todo a su pasión: la comedia.

Sergi Armentano presenta Detalls (Màgia d´aprop)

Un espectacle divertit, dinàmic, interactiu i molt participatiu amb el públic . Una màgia tan potent i propera que sens dubte us sorprendrà i us convidarà a viure una experiència única!

Magias para normales

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Las Bellacas

Las bellacas son un grupo de mujeres que se hicieron amigas después de compartir terapia grupal por mentir compulsivamente.

Aladdí

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer.

L?última nit del món

Què passaria si... aquesta realitat no fos realment “La Realitat” o almenys la nostra realitat? Aquesta pregunta obre un mon de possibilitats per endinsar-nos en l’univers de la felicitat i les pors humanes

AGENCIA MATRIMONIAL: 7D AMOR

Un grup de dones busca parella en un “speed dating”. Totes elles amb un únic objectiu: sortir acompanyades avui de la sala.

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!

¿Estamos programados?

Mentalismo psicológico. Vivirás manipulación mental y serás programado.

Helarte de amar - Ritxi Olivé

HELARTE DE AMAR es un monólogo cómico pero también es la historia de Ritxi. Un enamorado en serie que va por la vida rompiendo y dejándose romper el corazón.

Furgonologo

No pierdas la ocasión de ir a descubrir este estilo de vida tan particular. Bienvenidas y bienvenidos a FURGONOLOGO: “Una vida en furgoneta”.

ImproShow Lover´s Night

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.