Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Comedia
Dansa
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

Helarte de amar - Ritxi Olivé

HELARTE DE AMAR es un monólogo cómico pero también es la historia de Ritxi. Un enamorado en serie que va por la vida rompiendo y dejándose romper el corazón.

La Cançó Perfecta

Tot succeeix a l’Olimp, on Zeus, cansat d’escoltar sempre les mateixes cançons a la ràdio, decideix encomanar a Apol.lo la missió de compondre la cançó perfecta.

David Armentano presenta No limits

?No Limits? es un show de Mentalismo Emocional, de la mano de uno de los mentalistas más jóvenes del país: David Armentano.

El Visionario - Borja Nicolau

Borja Nicolau es EL VISIONARIO. El joven que sintió que 2020 era el momento de dejar su trabajo estable en una multinacional y apostarlo todo a su pasión: la comedia.

Detalls (Màgia d´aprop)

Un espectacle divertit, dinàmic, interactiu i molt participatiu amb el públic . Una màgia tan potent i propera que sens dubte us sorprendrà i us convidarà a viure una experiència única!

Magias para normales

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Las Bellacas

Las bellacas son un grupo de mujeres que se hicieron amigas después de compartir terapia grupal por mentir compulsivamente.

Peter Pan

Peter Pan és un espectacle de dansa per a públic familiar basat en el conte de James Matthew Barrei.

AGENCIA MATRIMONIAL: 7D AMOR

Un grup de dones busca parella en un “speed dating”. Totes elles amb un únic objectiu: sortir acompanyades avui de la sala.

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!

¿Estamos programados?

Mentalismo psicológico. Vivirás manipulación mental y serás programado.

Rinxols d?or

La Rínxols d’or és una nena molt aventurera que li agrada anar a descobrir nous paisatges.

Patufet

Adaptació en clau musical d´un dels contes més populars del folklore català. La història està protagonitzada per un nen tant petit que als seus pares els costava de veure´l. Vet aquí perquè li van posar de nom Patufet.

Impro Horror Show

Crearem en directe històries d’intriga, suspens, terror, assassinats, monstres sorprenents i zombies una mica xiflats, en un espectacle que té una única finalitat... morir-se de riure!.

[DES]ENCUENTROS

Un match en Tinder, el consuelo de un amigo, conflictos para pagar una cuenta, las dificultades de una madre soltera, la magia del verano, una relacio?n to?xica, un reencuentro...

Furgonologo

No pierdas la ocasión de ir a descubrir este estilo de vida tan particular. Bienvenidas y bienvenidos a FURGONOLOGO: “Una vida en furgoneta”.

No hi ha demà!

Màgia + humor + viure l’aquí i l’ara = No hi ha demà!

ImproShow Lover´s Night

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.