Teatreneu
Adults
Familiar
Infantil
Tots els Públics
Comedia
Humor
Improvisació
Magia
Monòlegs
Teatre

Impro-show

Deixa’t sorprendre per les nostres improvisacions, et proposem un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt per aportar, ja que sortim sense guió i necessitem suggeriments de tot tipus, que utilitzarem per anar teixint les nostres històries damunt de l’escenari.

Mot Mut al Teatre

Som, per tant, una associació que pretén atorgar visibilitat artística i cultural tot qüestionant i repensant els conceptes heretats de la tradició.

Nacido al revés

Es la historia de un joven de un pueblo de Murcia que decide dar el salto a la gran ciudad de Barcelona

Erase una vez los 80 - Jorge Santini

Érase una vez los 80, es un monólogo, donde Jorge Santini repasará cómo se vivió esa década mágica, desde la infancia hasta la adolescencia.

Magia a la Carta

“Magia a la Carta” es un espectáculo en el que podrás difrutar de la mejor magia de cerca a tan solo escasos centímetros de tus ojos.

MAGIA KIDS

Oblida les teves preocupacions, no importa l’edat que tinguis, i vine a passar una estona inoblidable. Et transportarem a un món màgic i ple de noves il.lusions!

LOS HIJOS

Un home, quatre fills, i tot per fer

Impro Show Lovers

Un Impro Show con toque romántico donde, como siempre, el público es guionista y a veces protagonista de locuras amorosas, parejas históricas, encuentros y desencuentros. Ven a desternillarte de risa con las ocurrencias de los actores.

Magia en escena

Diuen que la Màgia és l?art de l?impossible, que tot allò que podem imaginar és pot fer realitat.

Impro Show Summer

Aquest estiu si ets a Barcelona, deixa´t sorprendre amb un Impro Show ben fresquet !!

La llibreria màgica

El senyor Ramon, propietari d´una centenària llibreria, s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin. Però la pacífica activitat es veurà afectada per l’arribada de la Marta, una cartera molt especial, amb un paquet màgic.

David Armentano presenta No limits

?No Limits? es un show de Mentalismo Emocional, de la mano de uno de los mentalistas más jóvenes del país: David Armentano.

Impro Show Music

Impro Music Show és l?espectacle més sonor de Planeta Impro. Una variant musical completament nova que suposa un repte per a tothom.